AKTUALNO

Održan sastanak mreže EUROPE DIRECT Hrvatska

1 Šibenik

U Šibeniku je 18. i 19. listopada 2023. održan godišnji sastanak mreže EUROPE DIRECT Hrvatska i partnera u organizaciji Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici 11 EUROPE DIRECT centara u Hrvatskoj, među kojima i EUROPE DIRECT Osijek, predstavnici Europskih dokumentacijskih centara, Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj, Ministarstva regionalnoga razvoja i EU fondova, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Europe Direct centri iz Slovnije.

Tema sastanka bila je priprema komunikacijskih planova za 2024. godinu s fokusom na europske izbore, ostale prioritete Europske komisije i mogućnosti suradnje.

Predavanja i radionice održale su se na lokacijama Tvrđave sv. Ivana i Centra koralja Zlarin pa je ovo bila i prilika za upoznavanje s EU projektima revitalizacije Tvrđave sv. Ivana i uspostave Hrvatskog centra koralja Zlarin.

logo_dno.png
Stjepana Radića 4, Osijek
Hrvatska
tel. +385 (0) 31 221 839
e-mail: info@europedirect-osijek.eu

Radno vrijeme

Radno vrijeme: od 07:30 – 15:30 sati

Izjava o pristupačnosti

Društvene mreže

Pretraživanje

Sadržaj web stranice odgovornost je Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. © 2021 Europe Direct Osijek

Search