AKTUALNO

U Bukureštu održan seminar za EUROPE DIRECT centre

2 BUK

U Bukureštu u Rumunjskoj je 30. i 31. siječnja 2024. održan seminar za EUROPE DIRECT centre iz Bugarske, Hrvatske, Cipra, Grčke, Malte, Italije, Rumunjske i Slovenije.

Na seminaru je zajedno s predstavnicima centara EUROPE DIRECT u Hrvatskoj i Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj sudjelovala i predstavnica centra EUROPE DIRECT Osijek.

Glavna tema seminara bili su europski izbori koji će se održati od 6. – 9. lipnja ove godine. Jedna od tema bila je i suradnja s ostalim EU mrežama.

Europski izbori u Hrvatskoj održat će se 9. lipnja 2024. Birači u Hrvatskoj će izabrati 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. Više informacija o europskim izborima i kako glasati u Hrvatskoj dostupno je na stranici https://elections.europa.eu/hr/

Zajednoza.eu je projekt koji vodi Europski parlament posvećen uključivanju što više ljudi u demokratski život Europe, a posebno povećanju izlaznosti na izborima za Europski parlament 2024. godine. Projektu se mogu pridružiti svi koji žele pomoći u promicanju europskih izbora registracijom na stranici zajednoza.eu.

1 BUK

3 BUK

4 BUK

5 BUK

 

logo_dno.png
Stjepana Radića 4, Osijek
Hrvatska
tel. +385 (0) 31 221 839
e-mail: info@europedirect-osijek.eu

Radno vrijeme

Radno vrijeme: od 07:30 – 15:30 sati

Izjava o pristupačnosti

Društvene mreže

Pretraživanje

Sadržaj web stranice odgovornost je Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. © 2021 Europe Direct Osijek

Search