AKTUALNO

Lakši pristup financijskim sredstvima EU-a za ruralna područja

IMG 4051

Europska komisija je pokrenula novi interaktivni vodič u kojem su prikazane sve mogućnosti financiranja ruralnih područja dostupne na razini EU-a. 

Potrebni su fondovi i programi EU-a kojima se može potaknuti održivi rast i dobrobit u ruralnim područjima. Međutim, utvrđivanje najprikladnije opcije nije uvijek jednostavno za potencijalne korisnike. Skup alata za ruralna područja prikuplja mogućnosti financiranja iz 26 različitih fondova EU-a, od zajedničke poljoprivredne politike do kohezijskih fondova, programa Obzor Europa i Mehanizma za oporavak i otpornost. U samo nekoliko klikova poduzetnici iz ruralnih područja i lokalne vlasti mogu pronaći najbolja financijska sredstva koja su im na raspolaganju za razvoj projekta.

Cilj je tog novopokrenutog sveobuhvatnog pristupnika za financiranje sredstvima EU-a i podupiranje inicijativa dostupnih ruralnim područjima u EU-u podnositeljima zahtjeva pružiti znanje i alate potrebne za ispunjavanje lokalnih potreba. Korisnici mogu biti lokalna tijela, institucije, poduzeća, udruge i pojedinci.

Više informacija pročitajte u priopćenju za tisak.

Više informacija

Vizija ruralnih područja

Opservatorij za ruralna područja

Ruralni pakt

Forum za selo start-up poduzeća

logo_dno.png
Stjepana Radića 4, Osijek
Hrvatska
tel. +385 (0) 31 221 839
e-mail: info@europedirect-osijek.eu

Radno vrijeme

Radno vrijeme: od 07:30 – 15:30 sati

Izjava o pristupačnosti

Društvene mreže

Pretraživanje

Sadržaj web stranice odgovornost je Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. © 2021 Europe Direct Osijek

Search