AKTUALNO

Predavanje na temu europskih izbora u Drugoj srednjoj školi Beli Manastir

IMG 3393 re

Za učenike i učenice Druge srednje škole Beli Manastir predstavnica centra EUROPE DIRECT Osijek održala je 10. travnja 2024. predavanje na temu europskih izbora.

Nakon predstavljanja centra i aktivnosti koje centar provodi, razgovarali smo o vrijednostima na kojima se temelji Europska unija, o institucijama Europske unije i njihovoj ulozi te o europskim izborima koji će se u Hrvatskoj održati 9. lipnja 2024. Učenicima su predstavljene i internetske platforme Iskoristi svoj glas na kojoj se mogu detaljnije informirati o europskim izborima te Zajednoza.eu zajednica ljudi koji vjeruju u demokraciju i koji joj žele dati stvarno značenje uoči sljedećih izbora za Europski parlament. Bila je to i prilika da se podsjetimo koja su to prava koja imamo kao građani Europske unije, a razgovarali smo i o mogućnostima koje mladi imaju u okviru programa Erasmus+, Europskih snaga solidarnosti i DiscoverEU.

Druga srednja škola DM

 

 

logo_dno.png
Stjepana Radića 4, Osijek
Hrvatska
tel. +385 (0) 31 221 839
e-mail: info@europedirect-osijek.eu

Radno vrijeme

Radno vrijeme: od 07:30 – 15:30 sati

Izjava o pristupačnosti

Društvene mreže

Pretraživanje

Sadržaj web stranice odgovornost je Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. © 2021 Europe Direct Osijek

Search