AKTUALNO

Potpredsjednica Komisije Šuica u Osijeku 7. 5. 2024. i Rijeci 8. 5. 2024.

00 10

Potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju Dubravka Šuica tijekom ovog tjedna boravit će u Osijeku i Rijeci, u kojima Europska komisija ima svoje centre Europe Direct, aktivne u obilježavanju Dana Europe.  

Na Filozofskom fakultetu u Osijeku u utorak 7. svibnja u 12 sati Potpredsjednica Komisije Šuica održat će tako izlaganje „Demokracija i demografija u Europskoj uniji – postignuća i izazovi“, nakon čega će posjetiti Centar za nestalu i zlostavljanu djecu čija je izgradnja sufinancirana europskim sredstvima. 

Predavanje istog naslova Potpredsjednica Komisije Šuica u srijedu 8. svibnja u 18 sati održat će i u sklopu događanja u Gradskoj knjižnici RijekaUoči samog događanja, potpredsjednica Šuica posjetit će Dječju kuću u Rijeci, isto tako projekt sufinanciran EU sredstvima. 

Predstavnici medija zainteresirani za praćenje posjeta potpredsjednice mole se da kontaktiraju Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

logo_dno.png
Stjepana Radića 4, Osijek
Hrvatska
tel. +385 (0) 31 221 839
e-mail: info@europedirect-osijek.eu

Radno vrijeme

Radno vrijeme: od 07:30 – 15:30 sati

Izjava o pristupačnosti

Društvene mreže

Pretraživanje

Sadržaj web stranice odgovornost je Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. © 2021 Europe Direct Osijek

Search