AKTUALNO

Predstavljanje Programa LIFE za poslovne i znanstveno-istraživačke korisnike u Osijeku

placeholder

Pozivamo vas na Predstavljanje Programa LIFE za poslovne i znanstveno-istraživačke korisnike u Osijeku, 14. 6. 2024. u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije, Županijska 4.

Program LIFE financijski je instrument Europske unije namijenjen financiranju aktivnosti na području zaštite okoliša, očuvanja prirode i djelovanja u području klime. Više informacija o Programu LIFE dostupno je ovdje.

Jutarnje događanje namijenjeno je poslovnim korisnicima koji će, osim bitnih informacija o Programu općenito, na primjerima saznati kako LIFE podupire inovativna, demonstrativna rješenja koja nude jasnu korist za klimu ili okoliš.

Nakon pauze za osvježenje slijede predstavljanja LIFE projekata hrvatskih korisnika koja čine dio obaju događanja.

Popodnevno događanje namijenjeno je korisnicima sa znanstveno-obrazovnih i istraživačkih institucija u kojem će, osim bitnih informacija o Programu općenito, na primjerima saznati o vrstama aktivnosti kakve LIFE sufinancira koje se tiču njihovih institucija.

Poveznica za registraciju je ovdje.

Predstavljanje programa LIFE organizira Nacionalna kontakt točka za Program LIFE u suradnji s centrom EUROPE DIRECT Osijek.

 

Program test

 

 

 

logo_dno.png
Stjepana Radića 4, Osijek
Hrvatska
tel. +385 (0) 31 221 839
e-mail: info@europedirect-osijek.eu

Radno vrijeme

Radno vrijeme: od 07:30 – 15:30 sati

Izjava o pristupačnosti

Društvene mreže

Pretraživanje

Sadržaj web stranice odgovornost je Javne ustanove Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije. © 2021 Europe Direct Osijek

Search